El PSUCviu donem ple suport a la denúncia sobre els endarreriments en la posada en marxa de la Renda Garantida de Ciutadania, que va ser aprovada pel parlament de Catalunya el passat Octubre per unanimitat, però que el govern de JuntsxSi no pensa posar en marxa el 2017 com així es va aprovar. Un cop més , aquest govern de dretes de JuntsXSi, deprecia les peticions ciutadanes, recordem que la ILP es va presentar amb prop de 122.000 signatures, sent en aquest cas molt més greu donat el caràcter imprescindible d’aquest mesura davant la situació de pobresa que ells mateixos han provocat en la societat catalana, i que ha superat qualsevol situació anterior.

Donem ple suport als companys i companyes que han optat per una denúncia tan extraordinària, com és un dejuni de 3 dies a la plaça de Sant Jaume, davant la manca de sensibilitat social del govern de JuntsxSi, que no han incorporat als pressupostos que es presentaran al Parlament la setmana vinent, les provisions econòmiques adequades per implementar la RGC el 2017. Un cop més grans paraules pel que fa al caràcter social dels pressupostos que presenten, però cap fet real per fer front de forma directa, eficaç i real a la gravíssima situació actual de pobresa.

Comitè de Barcelona

18 de Desembre de 2016

Leave a Comment