El proper 19 de juny hi ha convocades als ajuntaments d’arreu del l’Estat concentracions contra la violència masclista i la retallada als Presupuestos Generales del Estado a la lluita contra aquesta, ja que la partida del 2017 a financiar-la serà d’uns 31 milions d’euros, el 0,00011% del total de pressupost, un 10% menys que fa 7 anys.

El PSUC Viu, com no pot ser d’una altra mena, recolza i participarà d’aquesta iniciativa, i és per això que fem una crida a tota la militància a participar a les convocatòries dels ajuntament d’arreu de Catalunya.

La concentració de Barcelona serà a les 20:00 hores a la Plaça de Sant Jaume. El punt de trobada serà a le 19:30 hores a la Plaça de St. Jaume cantonada amb carrer Ferran.

Us hi esperem a totes i tots.

Perque ens volem vives,ens volem lliures.

Leave a Comment