Davant de la utilització de la via judicial i de la repressió que ha desfermat el govern del PP front a la convocatòria de referèndum del 1 O volem manifestar:

Denunciem la repressió com a mètode que utilitza el govern del PP front els nostres drets i les nostres llibertats. Defensem les nostres institucions tot i no compartir les politiques que ara i des d’elles s’estan aplicant.

Critiquem l’estratègia del govern del PP que nega el diàleg i la negociació i nomes actua amb repressió, amb uns resultats que evidencien que cada cop es fa mes gran la confrontació i mes difícil d’ arribar a una via de sortida del conflicte.

Som crítics amb la convocatòria del referèndum del 1 O per que no compleix les condicions de la comissió de Venècia, per que no interpel·la a tota la ciutadania, per que no tindrà reconeixement internacional. Per que el 1 O no serà una solució.

Mantenim la proposta d’un referèndum pactat, que va prenent cos amb la convocatòria de la reunió de càrrecs públics de tot l’estat promoguda per Unidos Podemos el proper 24 de setembre a Saragossa.

Cal fer fora el govern del PP i obrir un altre escenari per Espanya i per Catalunya, amb governs que posin en el centre de les seves polītiques els drets laborals, socials i nacionals dels pobles i la classe obrera.

Considerem indissociables els drets nacionals i els drets laborals i socials. Per tant defensem un referèndum pactat i posar en marxa de forma immediata politiques que millorin les condicions de vida i de treball de milions de persones avui abocades a la precarietat.

Secretaria política PSUC viu
Barcelona 20 setembre 2017

One Thought to “El PSUC viu PEL DRET D’AUTODETERMINACIÓ I CONTRA LA REPRESSIÓ”

  1. Tallaret

    Totalmente de acuerdo con el escrito, pero no debemos olvidar que el PP son los nietos aventajados del franquismo, que algunos de nosotros, tuvimos ocasión de conocer de primera mano. Dicho esto, estemos alerta, para que no nos pillen con «el carrito de los helados».
    Salud y República.

Leave a Comment