La JSUC – Joventut comunista, joventut del PSUC viu:

La JSUC és una organització política juvenil de classe, revolucionària, democràtica, feminista, republicana, catalanista, internacionalista, laica i independent que lluita pels drets de la classe treballadora i la seva joventut, i que s’organitza a Catalunya.

La Joventut Comunista té com tasca fonamental treballar per articular el moviment juvenil, actuant entre la joventut treballadora i estudiantil amb l’objectiu de lluitar pels drets de la joventut, en la perspectiva d’incorporar-la a la lluita per la consecució d’una societat comunista.

La JSUC basa el seu anàlisi, proposta i pràctica política, en el materialisme històric i dialèctic i en el socialisme científic. Té com principis l’internacionalisme, la defensa del dret d’autodeterminació dels pobles, la preservació del medi ambient, la lluita contra el capitalisme, l’imperialisme, el feixisme, el patriarcat, la xenofòbia, l’homofòbia i qualsevol altra forma d’opressió sobre l’ésser humà.

La base ideològica de la JSUC és el marxisme- leninisme, fent seves altres aportacions del pensament i la pràctica revolucionària, com a instrument d’anàlisi i transformació de la realitat.

Si voleu accedir al web de la JSUC – Joventut Comunista clickeu a: JSUC-JOVENTUT COMUNISTA