Aquest dimarts i dimecres, 11 i 12 d’abril, CCOO d’Indústria i FICA-UGT han convocat vaga al sector d’escorxadors d’aus i conills al conjunt de l’Estat davant el bloqueig de les negociacions del conveni sectorial per part de la patronal i per exigir una condicions laborals dignes per als treballadors i treballadores del sector.

A Catalunya, coincidint amb les jornades de vaga, s’ha convocat una concentració el dimecres 12 d’abril, a les 17.00 hores, davant les instal·lacions de l’escorxador Avicosan, de Cornellà (c/Treball, 2-24), per denunciar la precarietat laboral del sector.

CCOO i UGT consideren inassumibles les propostes de la patronal, ja que precaritzen encara més les condicions de treball al sector, i li exigeixen uns increments salarials que garanteixin el poder adquisitiu dels treballadors i treballadores i que s’estableixin mecanismes que garanteixin una ocupació estable, evitant la precarietat i l’ús abusiu i massiu de subcontractes i falses cooperatives de treball associat.

Per a més informació:
-José Juan Marín, secretari d’Acció Sindical de CCOO d’Indústria de Catalunya, tel. 679.825.134
-Valentín Antúnez, representant de CCOO a la mesa negociadora del Conveni estatal d’escorxadors d’aus i conills, tel. 609.492.612

Oficina de Comunicació de CCOO d’Indústria de Catalunya, 93 481 27 96

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 10 d’abril de 2017

Leave a Comment