logo PSUC DONA 3
El passat 13 de juny, el món es va llevar commocionat al conèixer els fets ocorreguts al Pulse, un local de festes gay de la ciutat d’Orlando, als Estats Units. Un home va entrar armat i va assasinar 50 persones i va ferir 53.

Les i els comunistes del PSUC Viu ens solidaritzem amb les víctimes i les seves famiílies, i expresem el nostre absolut rebuig i condemna a aquest terrible atac sense sentit, homòfob i contra la llibertat i els drets humans. Aviu, més que mai, recolzem la lluita de la comunitat LGTBI contra els atacs que pateix aquest col·lectiu, i insistim en la necesitat concienciar, encara més, de la necesitat de continuar treballant per a que la igualtat de drets sigui un fet real, i per erradicar d’una vegades per totes l’heteropatriarcat i la lgtbfòbia de la nostra societat masclista.

És important posar fi als discursos de la por i de l’odi, com el del candidat republicà a la Casa Blanca, Donald Trump, que provoca que, en casos molt extrems, algunes persones canalitzin la seva frustació amb atacs violents, com el de Pulse, el major acte de lgtbfòbia de la història recent. No serà una lluita fàcil, serà necessària la unitat de totes per poder fer front al terror, la barbàrie i el fanatisme.

El pròxim 28 de juny es celebra del Dia Internacionl de l’Orgull Gay, Lèsbic, Transexual i Bisexual, que aquest any ha de ser un homenatge a totes la victimes d’aquest sense sentit que és la lgtbfòbia.

Secretaria Política del PSUCviu

Secretaria de Dona del PSUCviu

Barcelona 23 de juny de 2016

Leave a Comment