Militants del PSUCviu es reuneixen per a plantejar i coordinar el seu treball en el front de la defensa de la sanitat pública.

La jornada de dissabte 10 de desembre acollí en la seu central del PSUC viu la reunió de militants de diversos territoris per a coordinar l’acció en la defensa de la Sanitat Pública. Impulsada des de la secretaria de Moviments Socials, la jornada va comptar amb la participació de professionals del sector, així com de militants amb llarg recorregut en aquesta lluita.

Començant amb el diagnòstic de la situació de la sanitat pública catalana, en constant degradació i en benefici de la sanitat privada, la jornada va donar lloc a numerosos debats que varen finalitzar en el plantejament de diferents eixos d’actuació i coordinació amb els diferents espais en lluita per a la defensa del sistema públic de salut.

La trobada, plantejada com la primera de vàries, suposa el primer pas en la planificació del nostre marc de lluita per la defensa dels serveis públics. Estarem sempre a la contra de qualsevol privatització del sistema públic que retalli llibertats i drets de la gent treballadora.

Leave a Comment