El PSUC viu i la JSUC davant les eleccions generals del 23 de juliol

 

Des del PSUC viu i la JSUC entenem la unitat de les esquerres transformadores com una exigència necessària per a encarar les properes eleccions generals del 23 de juliol, en un context de creixent desafecció política i extensió de les manipulacions i fakenews que beuen del discurs de l’extrema dreta es requereix audàcia i determinació.

Hem demostrat la utilitat que suposa per a la majoria social l’existència de governs progressistes, amb les conquestes aconseguides pel govern de coalició progressista durant aquests quatre anys. S’han treballat els problemes reals de la gent treballadora i dels barris populars: abordar el problema de l’habitatge, l’ocupació digna i estable, poder adquisitiu i lluita contra la inflació, millorar els serveis públics de qualitat, així com un ampli ventall de drets civils, des dels LGTBI fins a la regulació de l’eutanàsia. Encara queda molta feina per fer, però hem avançat.

I per continuar avançant, el PSUC viu i la JSUC entenem que Sumar encarna aquesta unitat de les esquerres, en coherència amb la nostra voluntat d’aconseguir la màxima unitat popular, en sintonia amb el PCE, i pel que ens implicarem decididament a la campanya, conjuntament amb la resta de companyes i companys d’Esquerra Unida i de Catalunya en Comú, i les persones que de manera individual formen part del projecte SUMAR – En Comú Podem, des dels territoris, pobles i ciutats del nostre país.

Treballant al màxim per una campanya decisiva perquè el resultat del 23 de juliol garanteixi un govern que continuï treballant en la millora de les condicions de vida de la classe treballadora i la majoria social, ampliï drets, adopti mesures valentes front la crisi climàtica i aprofundeixi en llibertats i democràcia davant l’onada reaccionària que representen el PP i VOX.

Des del PSUC viu i la JSUC, t’animem a participar el 23 de juliol votant a SUMAR – En Comú Podem perquè és la millor garantia de què s’obriran pas les polítiques socials, econòmiques i democràtiques més progressistes que Catalunya i Espanya necessiten.

 

Per la unitat de les esquerres entorn Sumar – En Comú Podem!

Per avançar en drets, llibertats i democràcia!

 

 

 

Comitè Executiu del PSUC viu

Comissió Permanent de la JSUC

 

Barcelona, 7 de juliol de 2023

Leave a Comment