El PSUC viu i la JSUC davant el 8M, Dia Internacional de la Dona Treballadora

Aquest 8M mostrarem A TOTS ELS CARRERS una nova ofensiva a favor dels drets de les dones. Una ofensiva A TOTS ELS CARRERS que ens permeti continuar arraconant al patriarcat i al capital i aquesta aliança criminal que s’amaga darrere dels avanços de l’extrema dreta a Europa i en el món.

A Espanya seguirem impugnat i rebel·lant-nos, el feminisme és una força transformadora aixecada des de la impugnació i rebel·lia mostrada per les dones treballadores que habitem els sòls enganxosos, les dones que lluiten per la seva vida en les guerres, les del NO A LA GUERRA, les dones que sofreixen els BLOQUEJOS ECONÒMICS per l’imperialisme dels EUA, les dones LGTBI, les dones que lluiten pel dret a l’avortament, totes les dones del món, activistes mediambientals i les ecologistes, sindicalistes, estudiants, de la cultura, amb famílies monoparentals femenines, amb discapacitat, migrants, grans i en situacions de pobresa, les víctimes de les violències masclistes, les supervivents de la prostitució, la tracta i l’explotació reproductiva, les de les Vagues Feministes, les dones trans, etc.

Som milions de dones treballadores que tornarem, per totes, A TOTS ELS CARRERS per a assenyalar les alternatives a aquest model de societat basat en la desigualtat i l’explotació de les dones i assenyalar als  responsables.

El capitalisme imperialista, amb el patriarcat aliat, ha provocat la migració de milions de dones de països empobrits, amb desplaçaments forçosos  o que fugen de zones de conflicte,  per a atendre les necessitats reproductives i de cures o per ser víctimes de les xarxes de tràfic per a explotació sexual. Dones de països empobrits o amb situacions de conflicte que són fruit de la colonització dels seus recursos naturals i els seus sistemes polítics. Aquesta aliança criminal també colpeja als homes.

Cal mantenir-nos unides i diverses per superar aquesta aliança i continuar avançant ja que aquesta aliança es manifesta en les dades de pobresa de les dones. A Espanya hi ha més de 5 milions de dones en risc de pobresa.

El PSUC viu i la JSUC exigim: Igualtat laboral e igualtat salarial, reducció de jornada sense reducció de sou, coresponsabilitat en permisos de cura, salut.

Introduir al sistema públic la educació sexo-afectiva per poder fer front al consum de pornografia i violència i promoure relacions sexuals lliures i igualitàries.

Exigim parar el genocidi d’Israel amb el poble palestí i el envio d’ajuda humanitària necessària  i un Estat palestí lliure.

8M A TOTS ELS CARRERS