Des del PSUC viu i la JSUC volem mostrar el nostre total rebuig per la recentment coneguda violació grupal d’avui en el barri de Llefià de Badalona, i volem traslladar a la víctima tot el nostre afecte, suport i solidaritat.

Una vegada més un grup d’homes s’ha considerat amb l’autoritat suficient per a maltractar i violar a una dona, només pel fet de ser-ho.

La masculinitat dominadora, el consum de determinats tipus de pornografia que naturalitzen les violacions grupals, així com tot l’entramat de la cultura de la violació, ens reafirma la necessitat de construir noves formes de masculinitat basades en la igualtat de gènere, i en una educació sexual sana i respectuosa.

Perquè mai ens cansarem de denunciar que aquest sistema patriarcal està recolzat en un sistema de classes on les dones ocupem l’últim esglaó. I, per això, és la nostra obligació assenyalar aquesta realitat i treballar per eliminar aquest i tota mena de violència masclista. Ni una dona més víctima de la violència patriarcal!

No estàs sola: ni un pas enrere.

Cap agressió sense resposta.

 

Secretaria de Feminisme del PSUC viu
Comitè Executiu del PSUC viu
Comissió Permanent de la JSUC

Barcelona, 30 de setembre de 2021

Leave a Comment